AOFs eventyr på Island

Jeg synes at en god leverandør er den som får til en god prosess med kunden. Ønskene jeg kom med var ganske udefinerte, men KTM kom med utkast, og jeg gav tilbakemelding på dem. Jeg trodde  jeg gav dem en kraftig utfordring, jeg sa at jeg ikke bare ville ha opplevelser, men at jeg ville ha fantastiske opplevelser. Til det siste utkastet de kom med, skrev jeg bare ”wow!” Det har vært en god prosess med dialog, der jeg følte at mine innspill ble lyttet til hele veien.  Vi ville ha opplevelser som skiller seg fra det ordinære, og det fikk vi!  Snøscootertur og lunsjbuffet oppe på isbreen er bare noe av det fantastiske vi opplevde.

Jeg opplever KTM som veldig profesjonelle, flinke til å forstå kundens behov, og opptatt av å løse kundens forventninger.

 

Island Sigmund Fosse, AOF Haugaland