Tilbakemeldinger fra våre kunder:

A. Utviks strategiturer

A. Utvik as har benyttet KTM sine tjenester og faglige dyktighet helt fra starten av, ca. 10 år. Nå kjenner de oss svært godt og vet hva vi har behov for og hva vi ønsker på turene våre. Vi er opptatt av at stedene vi reiser til ikke er typiske storbyer. Mindre forhold gjør det lettere å holde gruppen samlet, samtidig som byen blir mer oversiktlig.

Alt rundt turen er bestilt på forhånd: aktiviteter, restauranter og i de fleste tilfeller er også menyene bestemt. Turene er så godt planlagt sammen med KTM, at jeg som reiseleder har det like kjekt og avslappende som alle de andre.
Vi har hatt mange flotte turer og teambuilding-aktiviteter. En av aktivitetene som kan nevnes er da vi var i Sopot og hadde rebusløp på Segways rundt i byen. Gruppen ble delt inn i lag, både lag- og konkurranseånden var høy. Dette var en veldig morsom aktivitet for alle.

De ansatte og deres ektefeller har vært veldig positive til opplevelsene på turene,  turene har stor betydning for samholdet på arbeidsplassen.

Linda Josang Utvik, A. Utvik as

AOFs eventyr på Island

Jeg synes at en god leverandør er den som får til en god prosess med kunden. Ønskene jeg kom med var ganske udefinerte, men KTM kom med utkast, og jeg gav tilbakemelding på dem. Jeg trodde  jeg gav dem en kraftig utfordring, jeg sa at jeg ikke bare ville ha opplevelser, men at jeg ville ha fantastiske opplevelser. Til det siste utkastet de kom med, skrev jeg bare ”wow!” Det har vært en god prosess med dialog, der jeg følte at mine innspill ble lyttet til hele veien.  Vi ville ha opplevelser som skiller seg fra det ordinære, og det fikk vi!  Snøscootertur og lunsjbuffet oppe på isbreen er bare noe av det fantastiske vi opplevde.

Jeg opplever KTM som veldig profesjonelle, flinke til å forstå kundens behov, og opptatt av å løse kundens forventninger.

 

Island Sigmund Fosse, AOF Haugaland

Ølen Betongs jubileumstur til København

I anledning vårt jubileum ønsket vi invitere alle ansatte med på helgetur. Vi var opptatt av å ha kort reisetid og muligheten for å samle alle i en koselig by med noe for enhver smak.
Vi kontaktet KTM group & meeting og i samarbeide med dem ble København valgt.

Siden vi var nesten 200 personer ble det leid inn eget fly. Det var veldig praktisk. I København sto kjekke opplevelser i kø.
Jeg vil spesielt nevne jubileumsmiddagen lørdag kveld som ble arrangert i en flott sommerhage med utsikt over et vann. Det var juni og nydelig vær, og det ble en veldig koselig og annerledes opplevelse. Medbragte trubadur Geir Halleland sto for underholdningen og løftet stemningen til topps!
Med KTM i ryggen føltes det veldig greit å arrangere turen. De er profesjonelle og kom med forslag til aktiviteter, ordnet med buss, fant lokaler vi aldri ville greid å finne, telte opp folk på bussene og lignende. Det gjorde at vi kunne slappe av og kose oss på turen.

København Turid Berge Olsen, Ølen Betong